Din fördel

Vår erfarenhet är din fördel

Vi på Hexagon Metrology engagerar oss för att möjliggöra för våra kunder att helt kontrollera sina processer, förbättra produktkvaliteten och öka effektiviteten  på de egna fabrikerna världen runt. Vi ger möjlighet att alltid ligga steget före i en föränderlig värld med vårt breda produktutbud, nästan 200 års erfarenhet och vår breda geografiska täckning.

Hexagon Metrology – where quality comes together.

TJÄNSTER
Vi erbjuder support som sträcker sig långt utöver våra produkterbjudanden. Våra lokala experter, som finns på mer än 70 mät- och servicecentra, hjälper dig med utbildning, konsultation, programmering av detaljer, mättjänst och systemombyggnader. Dra nytta av vårt globala servicenätverk till din fördel.

SENSORER
Vårt omfattande utbud av sensorteknologi tillhandahåller ett helt integrerat system för professionell mätning. Våra sensorer underlättar viktiga beslut eftersom de använder laser samt  taktila och optiska teknologier och teknologier för vitt ljus. Lita på vårt urval av precisionssensorer för att uppfylla dina behov.

PROGRAMVARA
Vi utvecklar och tillhandahåller världens mest populära programvara för kontrollmätning, med tiotusentals aktiva licenser världen runt. Vår programvara gör det lätt för företag att skapa och dela hanterbar flerdimensionell data som främjar innovativt tänkande. Använd vårt breda utbud av programvara för att lösa morgondagens problem idag.

LÖSNINGAR
Synnergierna som utvecklats mellan vår programvara, hårdvara och våra tjänster hjälper till att skapa en helhetslösning för dig. Istället för att använda en standardprodukt för att uppfylla dina behov skräddarsyr vi en lösning, baserad på dina unika behov. Fråga oss hur vi kan hjälpa till att lösa dina mest utmanande mättekniska problem.

BRANSCHER
Våra medarbetare är experter inom sina specifika områden och förstår de skiftande behov du har. Samarbete mellan olika branscher skapar synnergier som ger dig möjlighet till förändring. Se hur vi arbetar aktivt för din framgång.

Kontakta oss

Kontakta oss

Kontaktvägar

» Kontakter

» Kontaktformulär

» E-post

Tel: +46 16 160800

Certifikat

Certifikat

Certifierad kvalitet 
ISO 9001:2008 och
ISO 14001:2004
(Utfärdat av: Lloyd´s Register Quality Assurance GmbH.)

» Ladda nerPrint Print