Event

HxGN LOCAL Scanningdag Eskilstuna

Location: Filargatan 3, Eskilstuna, Sverige
Date: 27 April 2017

Hexagon Manufacturing Intelligence presenterar avancerad scanningteknik på "HxGN Local Scanningdag”

Hexagon Manufacturing Intelligence bjuder in till presentationer och demonstrationer för att visa de senaste framstegen inom beröringsfri mätning

Den 25 och 27 april bjuder Hexagon Manufacturing Intelligence in till ett evenemang i Göteborg (25) och Eskilstuna (27) där olika scanninglösningar från Hexagon presenteras. Deltagarna kommer att få se ny scanningteknik, lyssna på mättekniska experter som diskuterar vad som händer inom området scanning samt träffa kollegor i branschen för erfarenhetsutbyte. Fokus för dagen är hur scanningteknik kan öka produktiviteten för användare inom en rad olika branscher och tillämpningsområden.

Under evenemanget visas ett stort antal scanninglösningar från Hexagon, bl.a. lasertracker med scannersystem, portabla mätarmsscanners samt fotogrammetriteknik.


Det smidiga, portabla Leica Absolute Tracker-systemet möjliggör snabb och precis scanning och passar perfekt för mätning av stora volymer samt för användning i linje- och robotanläggningar. Höghastighetsscanning med ROMER Absolute Arm lämpar sig för mätning på nära håll på olika typer av ytor. Aicon-scanners erbjuder lösningar för exakt 3D-digitalisering av komplexa ytor på objekt i alla storlekar. Genom att använda fotogrammetri går det även att mäta stora volymer på ett enkelt sätt.

Registrera dig här för den 27e

Contact: info.se@hexagon.com

Kontakta oss

Kontakta oss

Kontaktvägar

» Kontakter

» Kontaktformulär

» E-post

Tel: +46 16 160800Print Print