Kärnvärden
Hexagon styrs av sex grundläggande värderingar som skapar en plattform för Hexagon-koncernen:

Vi är VINSTDRIVNA.
Vi värderar resultat högre än praxis, sätter upp mätbara mål och arbetar gärna tillsammans för att uppnå de resultat vi eftersträvar.

Vi är YRKESPROFFS.
Vi är pålitliga yrkesproffs som inser vikten av god branschkännedom , att överträffa förväntningar och att undvika att blanda in politik i våra affärer.

Vi sätter KUNDERNA I FOKUS.
Vi vet att våra kunders framgång är viktigare än vår egen och bygger på vår förmåga att prata öppet och ange tydliga mål för att uppfylla deras behov.

Vi är INNOVATIVA.
Vi inser vikten av innovation för att kunna möta våra kunders ständigt växlande behov och att alla möjligheter som dyker upp snabbt måste tillvaratas och utvecklas.

Vi är ENTREPRENÖRER.
Vi är inte främmande för att prova nya grepp och att utnyttja vår decentraliserade struktur för att fatta snabba beslut, ta kalkylerade risker och hitta nya möjligheter.

Vi är ENGAGERADE.
Vår stora energi och vårt kraftfulla engagemang märks tydligt i vår hängivenhet till vårt arbete, kärleken till våra arbetsuppgifter och genom den hastighet vi genomför våra åtaganden.

Hexagon Metrology är en del av Hexagon (Nordic exchange: HEXA B). Hexagon är en ledande global leverantör av design-, mät- och visualiseringstekniker. Hexagons kunder konstruerar, mäter och positionerar objekt samt bearbetar och presenterar data för att ligga ett steg före i en föränderlig värld. Läs mer på www.hexagon.com.

Kontakta oss

Kontakta oss

Kontaktvägar

» Kontakter

» Kontaktformulär

» E-post

Tel: +46 16 160800

Certifikat

Certifikat

Certifierad kvalitet 
ISO 9001:2008 och
ISO 14001:2004
(Utfärdat av: Lloyd´s Register Quality Assurance GmbH.)

» Ladda nerPrint Print