Nyheter

Hexagon Manufacturing Intelligence presenterar en ny serie av Höjdmätare TESA MICRO-HITE

10 Februari 2017

Hexagon Manufacturing Intelligence presenterar en ny serie av Höjdmätare TESA MICRO-HITE. Den nya serien av höjdmätare, avsedda för verkstäder samt för laboratorier, och som fyller gapet mellan traditionella instrument och avancerade mätmaskiner.

TESA, den globala marknadsledaren inom området för höjdmätare har utvecklat sin MICRO-HITE serie genom att ta med unika egenskaper för att bättre tillgodose behoven hos användaren.

Den nya serien TESA MICRO-HITE är ett koncentrat av flera tekniker inklusive flera patent. Tack vare QUICKCENTER teknologin, som hjälper operatören under mätningen för att drastiskt minska den tid det tar för att utföra mätningen. Höjdmätare är också utrustade med en hybridpanel (pekskärm och tangentbord), som garanterar enkel och snabb hantering samt ergonomisk användning.

Den motordrivna versionen utmärker sig genom sin intelligenta ratt för justering av mätspetsen (patenterad FEEL & MOVE teknik) som kombinerar snabb mätspets positionering vid många olika mätningar.

" TESA MICRO-Hite utgör en innovation inom sitt område. Med av sin användarvänlighet, strävar dessa instrument efter att erbjuda exklusiva fördelar för våra kunder, så att de på ett effektivt sätt kan lösa sina uppgifter, som kan uppstå under mätningar samt öka sin produktivitet "säger M. Blaise Vuille, TESA Sales & Marketing Director.


Om TESA

Grundades 1941 och har sitt huvudkontor i Renens, Schweiz, TESA SA tillverkar och marknadsför precisions mätinstrument som står för kvalitet, tillförlitlighet och livslängd.
I 75 år, har TESA utmärkt sig på marknaden genom sina utmärkta produkter, sin unika expertis inom mikromekanik och precisionsbearbetning samt dess bevisade erfarenhet av dimensionell mätteknik.
TESA som varumärke är en global marknadsledare inom området för höjdmätare och en föregångare tack vare sitt breda utbud av instrument, inklusive skjutmått, mikrometrar, mätklockor, vippindikatorer och induktiva givare. TESA är ett sant riktmärke för kontroll av inkommande artiklar, samt för verkstäder och laboratorier.

Genom sitt världsomspännande distributionsnät fokuserar företaget på maskinteknik, mikromekanisk, bil-, flyg-, urmakeri och medicinsk industri.
År 2001 blev TESA del av Hexagon, en ledande global leverantör av informationsteknik.
www.tesatechnology.com

Om Hexagon Manufacturing Intelligence

Hexagon Manufacturing Intelligence hjälper industriella tillverkare att utveckla omvälvande teknik i dag och livsförändrande produkter i morgon. Som ledande inom mätteknik och tillverkningslösningar kommer vår kompetens inom avkänning, tänkande och genomförande - insamling, analys och aktiv användning av mätdata - ger våra kunder förtroende att öka produktionshastigheten och påskynda produktiviteten och samtidigt förbättra produktkvaliteten.

Genom ett nätverk av lokala servicecentra, produktionsanläggningar och kommersiell verksamhet på fem kontinenter, formar vi smarta förändringar inom tillverkningsindustrin för att bygga en värld där kvalitet driver produktivitet.

För mer information, besök HexagonMI.com.

en ledande global leverantör av informationsteknik och som driver kvalitetsförbättringar och produktivitet över geospatiala och industriella applikationer.

För mer information, vänligen kontakta:

Patrizia Serafini, Marketing Communication Team Leader

Phone: +41 21 633 17 03, E-mail: patrizia.serafini@hexagon.comDownloadPrint Print