System för rörmätning
Tube Inspection Systems
Hexagon Metrology har en kostnadseffektiv lösning för beröringsfri precisionsmätning av rör med böjar i vinklar upp till 180°. Den infraröda laserteknologin är kompatibel med alla mätarmar som tillverkas av Hexagon Metrology. En speciell poäng är, att om en avvikelse från börvärden i tillverkningsdata upptäcks, kan bockningsmaskinen korrigeras automatiskt.


ROMER Tube Inspection


The ROMER Tube Inspection System can inspect and measure round metallic and non-metallic wire, tubing, and piping used in almost any industry - automotive, aerospace, shipbuilding, medical, machinery, appliance, power generation, and more.


» läs mer

System för rörmätning


Tube Inspector, Hexagon Metrologys system för rörmätning, är en certifierad portabel mätlösning som är konstruerad för att underlätta snabbare kvalitetskontroller av rör och rörmontage – oumbärliga komponenter för tillverkare inom alla industrisegment.

Systemet är tillgängligt som nyckelfärdig maskinvara och programvarupaket eller som en uppgradering för befintliga mätarmsenheter. Den kraftfulla portabla mätarmen ROMER Absolute Arm används i kombination med specialkonstruerande kontaktfria rörbroper och den avancerade programvaran TubeShaper för att öka hastigheten på mätningen och kontrollprocessen och minska antalet ingrepp.» läs merPrint Print