Hexagon Metrology
Hexagon Metrology erbjuder ett omfattande utbud av produkter och tjänster för alla applikationer inom industriell mätteknik för branscher som bil, flyg, energi och medicin. Vi stöder våra kunder med användbar och meningsfull mätinformation under en produkts hela livstid – från utveckling och konstruktion till produktion, montering och slutkontroll.

Med mer än 20 produktions-anläggningar, 70 mätcentra för service och demonstrationer samt ett nätverk med över 100 distributionspartner på fem kontinenter ger vi våra kunder möjlighet att helt kontrollera sina tillverkningsprocesser, förbättra produktkvaliteten och öka effektiviteten i sina tillverkningsfabriker världen runt. Besök www.hexagonmetrology.com för mer information.

Hexagon Metrology är en del av Hexagon (Nordic Exchange: HEXA B; www.hexagon.com). Hexagon är en ledande global leverantör av design-, mät- och visualiseringsteknologier som ger kunder möjlighet att konstruera, mäta och positionera objekt samt att behandla och presentera data.

Kontakta oss

Kontakta oss

Kontaktvägar

» Kontakter

» Kontaktformulär

» E-post

Tel: +46 16 160800

Certifikat

Certifikat

Certifierad kvalitet 
ISO 9001:2008 och
ISO 14001:2004
(Utfärdat av: Lloyd´s Register Quality Assurance GmbH.)

» Ladda nerPrint Print